Sunday, February 11, 2018

10 Kelebihan Daftar Ahli Shaklee

"Apa lebihnya jadi ahli Shaklee?"

"Apa yang Shaklee Tawarkan?"

Itulah soalan yang pernah ditanya oleh pelanggan yang beli Shaklee daripada Wani.

So, kali nih Wani nak berkongsi kelebihan bila daftar sebagai ahli Shaklee yang patut anda tahu.😊


1. Berpeluang mendapat penjimatan sebanyak 15-20% daripada harga runcit dengan setiap pembelian produk Shaklee. 

2. Bagi mereka yang berminat untuk berniaga Shaklee, mendapat keuntungan runcit sehingga 30%.

3. Kalau nak tau, beli untuk makan sendiri pun boleh dapat bonus/rebate daripada Shaklee. iyerr Shaklee yang bagi bonus tu, bukan agen tau. Satu kerugian kalau anda merupakan pengguna tegar produk Shaklee tapi tak daftar ahli. Untuk dapatkan bonus ini, anda hanya perlu kumpul minima UV (Unit Volume) ialah 150uv setiap bulan.

4. Boleh terus order produk Shaklee menerusi website utama Shaklee ataupun boleh terus ke cawangan Shaklee yang berhampiran anda. 

5. Boleh sertai semua aktiviti yang dianjurkan Shaklee. Salah satunya adalah Health check Up. Free saja.

6. Untuk mereka yang berminat menjadi Pengedar Shaklee, layak mendapat bonus kereta, bonus kepimpinan, bonus insentif berbentuk cash!

7. Tak perlu simpan stok banyak-banyak! Sebab Shaklee dah pun mempunyai Sistem Online yang sangat mudah. Hanya klik kli saja, dan Shaklee akan uruskan penghantaran. Mudah kan?

8. Layak untuk menyertai trip percutian/umrah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Haa bawak luggage dan angkat kaki ja untuk join trip Shaklee nih hihi

9. Pencapaian  sebagai Shaklee Independent Distributor, yang melepasi syarat akan diraikan ketika National Conference Shaklee setiap tahun. 

10. Mempunyai support group yang kukuh, yang sedia membantu dalam konsultasi produk shaklee, teknik marketing yang betul secara online & offline.


Dan banyak lagi kelebihannya bila mendaftar sebagai ahli Shaklee. 

Jangan ragu-ragu untuk mendaftar sebab banyak kelebihan yang Shaklee tawarkan. Untuk memudahkan anda, Wani sediakan Cara daftar & Borang Daftar Keahlian secara online. haa dah tak payah rungsing rungsing lagi. 


Sebarang pertanyaan, boleh hubungi atau Whatsapp Wani di 01342151815.

Sebarang pembelian produk akan mendapat konsultasi dari Wani sendiri. 😉


Share:  

0 commentario: