Wednesday, March 10, 2010

engkaulah destinasiku, dalam ingatanku oooo

uhuk. burn yang berbaloi weh. serious. bila aku mendapat kepuasan apabila melihat gmbaq yg aku snap.walaupun tak elok. sy budak baru belajaq. so? ada aku kesah dgn kritikan org? takpun weh. haha.

aku boh yg ni sbb umah sukan aku.

tao dak sp yg tengah terbang tu? haha. kalau nak tao, bagi aku seringget. :P

atlit umah aku. wajib ada gmbaq dia

run reaper run



izzati atau nama pemesnya toek kata ni muka penat nak kutip pingat emas

tarek sampai tegolek

selesai sudah hari sukan sekolah jitra. gambaq lawa dak? aku dah cuba sehabis mungkin. ni semua ajaran cikgu pzi dengan cikgu naqi. oh thank you :D terharuuu (tetiba nak nangeh,serius ni weh)esok result spm keluaq. goodluck abg apit, naqi, pzi, dan semuasemua.